Bie88. Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Ahad yang membosankan

Pagi tadi bangun pukul 9 lebih, pagi baru tidur nak masuk subuh.. maklumlah ahad tak kejer. ari nie bosan sangat.. sejak akhir nie cetek idea nak tulis artikel kat blog kalau malas tu mulalah copy n paste hahaha.. biasalah tue .. tapi yang di copy yang di bolehkan ler..
Ahad nie tak der aktiviti nak keluar.. dah berapa lama dah tak pernah nak berseronok dengan kawan kawan kat luar sejak kenal dunia tenet nie.. maklum lah nak carik duit lebih dan minat berblogging tapi masih banyak yang nak di pelajari.. minat dan dunia internet sejak 2008 hingga saat ni mulai berblog 2009 tapi blog bahasa inggeris.. masa tu blog belum bagus lagi.. nie kira ok jugak banyak pulak blog saya yang dah di publish tapi trafik ceput2 ceput jer nak belajar pasal email marketing pun belum ada masa yang bersesuaian..
ahad nie betul cetek idea dan dah tak per bagi relax dulu...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan