Bie88. Dikuasakan oleh Blogger.
RSS
Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Ahad yang membosankan

Pagi tadi bangun pukul 9 lebih, pagi baru tidur nak masuk subuh.. maklumlah ahad tak kejer. ari nie bosan sangat.. sejak akhir nie cetek idea nak tulis artikel kat blog kalau malas tu mulalah copy n paste hahaha.. biasalah tue .. tapi yang di copy yang di bolehkan ler..
Ahad nie tak der aktiviti nak keluar.. dah berapa lama dah tak pernah nak berseronok dengan kawan kawan kat luar sejak kenal dunia tenet nie.. maklum lah nak carik duit lebih dan minat berblogging tapi masih banyak yang nak di pelajari.. minat dan dunia internet sejak 2008 hingga saat ni mulai berblog 2009 tapi blog bahasa inggeris.. masa tu blog belum bagus lagi.. nie kira ok jugak banyak pulak blog saya yang dah di publish tapi trafik ceput2 ceput jer nak belajar pasal email marketing pun belum ada masa yang bersesuaian..
ahad nie betul cetek idea dan dah tak per bagi relax dulu...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Keegoaan ku Membatas Segalanya

Hari nie amat pahit bagi aku.. untuk menelan semua derita rasa yang akan aku lalui. Entah apa yang akan terjadi dan menyusur nanti. Adakah aku akan melalui golakan perasaan yang akan membantut usaha aku. aku bukan kehilangan seseorang tapi aku sendiri yang menghilangkan dia dari pandangan ku. Adakah aku menurut rasa amarah menutup segalanya untuk aku memujuknya kembali pada ku, adakah kerana hal sekecil begini aku harus menyingkirnya dan mengikut rasa amarah ini dan membiarkan keegoaan merajai hati ini.
Biarlah aku merasai seketika adakah hati ini masih sayang padanya.. Ya hati ini masih memerlukan.. tapi kenapa terjadi sebegini.. mungkin masing -masing perlukan siapa yang harus memujuk.. adakah aku?
Hati masih marah dan sakit tapi bukan kerana si dia menduakan aku, kerana amarah yang menguasai diri.. ya allah bilakah hati ini akan tersedar dari lamunan ini.
Adakah aku harus memaafkan dirinya...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

This is not my First Blogging

Blogging...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS